Når livet tager en drejning.

Når livet tager en drejning.

Hej og velkommen til min første Blog.

Lidt om mig: Jeg er 45 år, gift og mor til 5 dejlige børn, hvoraf  tre er flyttet hjemmefra. Jeg er uddannet cafeteriaassistent ( det man i dag kalder ernæringsassistent ). Jeg bor i et dejligt hus på landet med min mand, to af vores børn og vores dyr. Vi har en dejlig hund, tre kaniner og høns. Jeg har altid elsket livet og nydt de mange gode oplevelser tilværelsen byder på. Det at stå op hver morgen og være der for familien, gå på arbejde m.m.

Men for to år siden, i sommeren 2016  tog livet en drejning for mig. Jeg faldt om, meget alvorligt syg af en akut opstået nyrebækkenbetændelse, som kunne have kostet mig livet, da mine nyrer var ved at svigte og jeg havde begyndende blodforgiftning. Men takket være nogle fantastisk dygtige læger og sygeplejersker på Roskilde Sygehus, kommer nyrerne i gang og jeg vender langsomt tilbage til livet. 30 kg lettere og desværre ikke uden konsekvenser. P.g.a mit voldsomme vægttab på en måned har jeg nu konstante muskel og led smerter. Samt angst, da jeg fik oplyst at jeg faktisk var meget tæt på ikke at overleve.

Under mit sygdomsforløb bliver jeg inspireret af en artikel jeg læser. Artiklen omhandler en kvinde, som pludselig må stå model til rygter og sladder i diverse medier. Det som inspirere mig i artiklen er hendes måde at tackle situationen på, for selv om hun udstilles for ubehagelige ord, så smiler hun og ser positivt på tilværelsen. Med den læsning. samt min families opbakning og min egen stædighed kommer “fighteren” op i mig og jeg vælger at tænke: ” Når kendte kan klare et pres som dette, kan jeg også som anonym klare min situation” og jeg taler med min mand om de tanker jeg gjorde mig og han sagde til mig, at han uanset hvad ville støtte mig. Senere i efteråret 2016 blev min mand og jeg gift ved en meget smuk højtidelighed i kirken.

Så pludselig en morgen sidste år 2017, da jeg vågner er den der. Tanken som slog mig: ” Heidi dit liv er langt fra slut, ja du er ikke længere den du var før. Du kan ikke længere stå op og tage på job. Du har dine smerter i kroppen. Men du kan så meget andet. Følg dog dit hjerte kvinde” Det har jeg så gjort nu og hvor er livet dog smukt. Jeg elsker livet endnu mere, det at have sin familie og venner, det at stå op hver morgen og være der for dem man elsker. At passe mit hjem og  min familie betyder alt.

Jeg har bl.a for at holde mig i gang kastet mig ud i frivillig arbejde og  sidder i dag som formand for en frivillig organisation, hvor vi hver sommer har en sommerlejr for udsatte børn i Danmark. Det at være med til at gøre en forskel for disse børn er dejligt, at se deres glæde og taknemmeligheden i deres øjne, når de fortæller om de oplevelser foreningens sommerlejr byder på, går lige i hjertet på en.

Mange siger at når tragedien rammer, ændre man sig og ser anderledes på mange ting. Jeg kan kun sige, at det er sandt. Ting vi mennesker tager for givet, kan pludselig tages fra os. Livet lærer os noget hele tiden og hvor vi mister noget, kan der komme andet til. Det gjorde der for mig.

Jeg vil med tiden ligge mere op, når jeg har noget at fortælle. Dette her var kun begyndelsen.

Hav en dejlig dag. 🙂

Heidi Rasmussen

Billede af min mand og jeg fra vores bryllup i 2016.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet tager en drejning.