Fornyelse og tanker.

Så skete det..

Hej..

Jeg gik rundt på Ro’s Torv i Roskilde forleden, for at gøre et par indkøb, bl.a til mine børn. Det blev til nyt tøj og sko, som de blev meget glade for.. Da jeg efter indkøbene sad på The Spot Café og nød en sund og økologisk brunch incl kaffe, fik jeg den ide at der skulle ske noget nyt.. Så da jeg var færdig gik jeg op i Fitness.dk og talte med en af de ansatte og vupti, nu har jeg meldt mig ind. Jeg har nemlig besluttet mig for at træne og på den måde styrke min krop efter de belastninger den har været udsat for.. Så med kostændring, som jeg tydeligt kan mærke har givet mig mere energi og nu når jeg begynder i Fitness kan det kun blive bedre.. Som mange siger:” En sund sjæl i et sund legeme”.. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og foruden selve Fitness med diverse trænings redskaber, har de også et wellness, med spa/boble bad, svømmebassin, sauna og dampbad.. 🙂 . Nogle tænker måske:” Ja ja kan hun nu også holde tingene?” .. Til jer vil jeg sige:” At intet er umuligt for den som bære viljen i hjertet” og viljen, den har jeg.

I dag tog jeg cyklen og kørte en tur, her på landet hvor vi bor, er naturen så smuk og her er stille. Stilheden brydes kun af en enkelt bil eller en traktor i ny og næ. Ellers er det kun lyden af lidt vind og fugle-fløjt i det smukke solskin.. På min vej gennem landskabet, så jeg foruden fulgene også de kære små harer og et enkelt rådyr, alle havde de travlt med at hoppe/løbe rundt. Et smukt syn på de nu høstede marker. Min cykeltur varede ca et par timer og hvor langt jeg har kørt ved jeg ikke præcist, men jeg nød det. Da jeg kom hjem, tog jeg min hund og gik en tur gennem skoven i en lille times tid. Da vi kom tilbage løb han rundt i haven og ville have jeg kastede en pind, som han skulle hente. Legen her stod på et stykke tid, men så ville han ind og have lidt at drikke. Nu ligger han og sover så sødt. Alt imens jeg sidder og nyder et glas kold vand med citron skiver i.  🙂

I dag har min yngste søn maddag og da han blev spurgt hvad han vil lave svarede han:” Jeg vil lave lækre burgere, fordi dig og far har 9 års dag som kærester”. Den dreng er guld, så i dag er vi lidt usunde. Men det er også ok. 🙂

 

Vores dejlige hund med en “lille” pind, som vi skulle kaste med.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fornyelse og tanker.