Mobning gør ondt.

Hjemmeside om foredrag.

Hej.

Så har jeg fået lavet min hjemmeside, hvor man kan booke et foredrag. Mine emner derinde er mobning og udsatte børn. Mange børn lever desværre med mobning tæt på. ( Læs gerne mit forrige indlæg omkring min egen søn.)

Mobning er noget af det værste et menneske kan udsættes for. Mobning er ødelæggende for den som rammes og det er ligegyldigt om det er i form af psykisk vold/mobning eller om det er fysisk vold. Fysisk vold er ofte en del af den psykiske mobning. Offeret bliver udsat for grove ord, nedladende kommentarer, trusler om vold på en selv eller evt søskende, grove kaldenavne og meget andet verbalt. I mange tilfælde foregår denne mobning med skub, slag, spark. Ofte er det på offentlige stedet, som skole, fritidsklub, sports forening eller andre steder, hvor der er mange unge mennesker. Men mobningen har også bredt sig til de sociale medier. Her kan offeret pludselig se billeder med sig selv og en ubehagelig/grov tekst på eller måske en video, hvor offeret står omringet af sine “gernings personer” og videoen er måske lagt op med en nedladende tekst og kaldenavn på offeret.

Mobning har konsekvenser for den som bliver udsat. Man får svært ved igen at stole på andre.. Nogle rammes desværre meget hårdt og kan udvikle depression og angst. Konsekvenser som vil følge offeret resten af livet.. Derfor skal der også gøres en indsats mod mobning.. Det er ikke kun den som står som offer ( her tænker jeg på et barn ), det er ligeså meget barnet/den unges familie som rammes.. Mange forældre føler sig magtesløse i deres kamp for barnet.. Nogle forældre føler ikke de bliver hørt og det sårer.

Her er nogle af de tanker som mange forældre har i en sådan situation:

Hvad kan man gøre for sit barn?

Hvor kan man få hjælp?

Hvilke instancer kan man kontakte?

Kort sagt:

Hvad rettigheder har man, både som offer, men også som forældre?

Læs mere på min hjemmeside www.heidirasmussen.dk  .. Her finder I også kontaktoplysninger, hvis I ønsker et foredrag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobning gør ondt.