Hjemmeside om foredrag.

En lille Radio-struds.

Hej Alle.

Lige en lille opdatering herfra. Den sidste tid har jeg haft travlt, som jeg tidligere har fortalt, så ved siden af, at jeg er foredragsholder, laver jeg også radio og nu er der sket noget så fantastisk.  Som nogle ved, så har jeg hidtil arbejdet som freelancer på Radio Corona, som ligger på Sjælland. Det fortsætter jeg naturligvis med, da jeg er meget glad for at være der. MEN….. MEN…. MEN, jeg har været så heldig, at jeg er blevet inviteret til at blive en del af et fantastisk team på Radioen. Nemlig på “Fredagsshowet”, som sendes hver Fredag fra kl. 12.00 – 16.00.. Et program jeg altid har holdt meget af selv at hører, da studieværterne laver nogle gode indslag, samt det er en god og festlig start på en kommende weekend. Det hele startede med, at jeg tilbød at lave et indslag til programmet for en lokal begivenhed, det sagde de ja tak til. Så det gjorde jeg og jeg kom så selv med i studiet for at fortælle mere om mit indslag. Det skal lige tilføjes, at jeg jo via min freelancer, kender studieværterne i forvejen.. Vi var 3 i studiet. 2 af de faste værter og mig som gæst. Vi havde det super sjovt og hyggeligt og fungerede super godt sammen og da mit indslag var slut og jeg forlod studiet, for at gøre plads til næste gæst, nævnte jeg en ide til et nyt indslag. .. Men jeg fik et tilbud, som var så smukt, at jeg straks slog til. Jeg blev tilbudt, at blive en fast del af showet.. YES et tilbud som dette siger man ikke nej til. Min glæde var stor og blev meget glad. Et så fantastisk team vil man gerne være en del af og det er jeg nu.. Ideerne er mange til indslag til programmet og nogle er blevet luftet og taget imod… Så jeg glæder mig så meget til at komme ud i Danmark og lave radio indslag. Hvad de kommer til at omhandle kan jeg ikke sige på forhånd, men et er sikkert. De bliver spændende..

Hvad er “Fredagsshowet” så for et program?.. Det er et program, som er en god blanding mellem godt musik fra diverse årtier, det er humor og det er gode indslag fra alle de dygtige studieværter…

Hvem kan lytte med?… Det kan ALLE.. Vi sender nemlig via internettet på www.radiocorona.dk

Det var hvad jeg havde på hjertet denne gang… Indtil næste gang: Hav det godt, pas godt på jer selv og hinanden.

 

www.radiocorona.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmeside om foredrag.